Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس مازندران ـ سرویس ورزشی؛ مهدی رضی|  نساجی مازندران بعد از دو فصل موفقیت‌آمیز در سطح اول فوتبال ایران، خوش درخشید و در لیگ نوزدهم اگر فکری جویباری و کادرش زودتر به این تیم اضافه می‌شدند چه بسا شاید سهمیه آسیا را هم می‌توانست کسب کند.

نساجی با محمود فکری فرزند مازندران، غول‌کشی کرد و تمامی تیم‌های بزرگ ایران را متوقف کرد و حیف که زود برای ما مازنی‌ها لیگ نوزدهم دیر شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 چشم امید مردم شهر خسته و تمامی مازندران به این تیم ریشه‌دار لیگ برتری بود که در فصل نقل و انتقالات بازیکنانش به تیم‌های متمول لیگ برتری کوچ کردند! چطور در این شرایط اسفناک اقتصادی بریز و به‌پاش برای سرخابی‌های تهرانی و تیم‌های صنعتی دیگر استان‌ها از گهر تا سپاهان تا فولاد و تیم‌های نفتی مجاز است و تنها تیم معتبر ورزشی مازندران باید از نداری دق کند و بمیرد! 


آقایان مسؤول حمایت از تیم فوتبال نساجی از نان شب هم برای مازندرانی‌ها واجب‌تر است و در کمتر از یک ماه به شروع مسابقات برای این تیم کاری کنید تا سرنوشت تلخ شموشک نوشهر برای نساجی رقم نخورد.

از دوازده نماینده مجلس مازندران که احتمالا یادشان رفته مازندران در لیگ برتر ایران تیم فوتبالی دارد و این روزها از نداری تمام بازیکنانش به تیم‌های دیگر کوچ می‌کنند و وزارت صمت هم در مقابل ریخت و پاش‌های  تیم‌های صنعتی سکوت کرده و استقلال و پرسپولیس هم برای جذب ستاره‌ها در تیم‌شان بی‌حساب و کتاب هزینه می‌کنند و سازمان بازرسی هم فعلا کاری به آنها ندارد، زنوزی با تراکتورش به دنبال کهکشانی‌هاست و نساجی انگاری فرزند ناخوانده مازندران است.

 از مجمع نمایندگان شریف مازندران انتظار می‌رود به داد نساجی مازندران برسند تا در صحن علنی مجلس جلوی این ریخت و پاش‌های بی‌حساب و کتاب دیگر تیم‌ها گرفته شود و.. یا اینکه برای نساجی جهت فرار از برزخ بی‌پولی کاری کنند!


وکلای ما ملت مازندران؛ اگر در پایان لیگ بیستم اتفاق ناگواری برای تنها تیم فوتبال مازندران در لیگ برتر رخ دهد، مردم شما را نخواهند بخشید و حسرت و ناکامی نساجی مازندران برای شما دوستان هم خواهد ماند.

انتهای پیام/۸۶۰۵۹/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: نمایندگان مجلس مازندران نقل و انتقالات ورزش تیم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۴۲۴۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم راه‌اندازی خط راه‌آهن جدید ایران و ترکیه از طریق تبریز

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«محمدرضا میرتاج‌الدینی» از حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

در مجلس آینده تقسیم بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش بینی می‌کنید؟

به نظر بنده اکثریت کماکان با فراکسیون نیروهای انقلابی مجلس همسو خواهند بود البته اقلیت این مجلس از مجلس گذشته قوی‌تر بوده و شامل نیروهای مستقل، اعتدالی و اصلاح طلب خواهند بود.

مهم‌ترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد، چیست؟

اصلاحات در نظام بانکی، اصلاح ساختار بودجه برای حذف کسری بودجه و حمایت از تولید و صنعت برای اشتغال جوانان

اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

کمیسیون برنامه بودجه و محاسبات مجلس اولویت من بوده و اکنون در مجلس فعلی هم عضو این کمیسیون هستم.

مهمترین چالش استان را چه می‌دانید و برای حل آنچه راه‌کاری دارید؟

مهمترین چالش استان تنش آبی است که راهکار آن انتقال آب ارس به تبریز بوده تا مشکل آب شرب، صنعت و کشاورزی تبریز را برطرف کرد و چالش دوم احیای دریاچه ارومیه است که باید برنامه‌های جدی و عملیاتی اجرا شود و ۲۷ برنامه وجود دارد که برخی اجرا و برخی نشده است.

خط انتقال آب از کانی سیب به دریاچه ارومیه در فاز اول به اتمام رسیده و تکمیل فازهای بعدی باید پیگیری شوند.

انتقال آب از دریاچه وان ترکیه به ارومیه موضوع دیگر بوده پیشنهاد می‌کنم نیروگاه هزار مگاواتی احداث شود که برق آن به ترکیه و آب آن به ایران برسد و همکاری برد برد میان جمهوری اسلامی ایران و ترکیه است.

موضوع بعدی تکمیل خط راه آهن میانه به تبریز بوده که تا ایستگاه خاوران تکمیل شده و ۲۳ کیلومتر از خاوران به تبریز باقی مانده و باید عملیاتی شود.

مورد بعدی می‌توان به خط راه‌آهن جدید ایران و ترکیه از طریق تبریز و چشمه ثریا اشاره کرد که ۸۰ کیلومتر آن نیازمند ارتقا و ۲۲۰ کیلومتر باید احداث شود و سندی نیز بین ایران و ترکیه توسط وزرا امضا شده و باید عملیاتی شود.

کد خبر 6080936

دیگر خبرها

  • نیمکت‌های داغ فوتبال اروپا؛ کدام تیم‌ها سرمربی‌شان را عوض می‌کنند؟ / آن تایم
  • کلنگ زنی زمین فوتبال چمن مصنوعی روستای دیوا شهرستان بابل
  • لزوم راه‌اندازی خط راه‌آهن جدید ایران و ترکیه از طریق تبریز
  • دیدار تیم‌های فوتبال ذوب آهن و نساجی
  • سایه مالک نساجی بر سر ورزش ایران مستدام!
  • پیشنهاد ۸۵ میلیون یورویی شیاطین سرخ به ستاره بارسلونا
  • نمک‌گیری نمایندگان مجلس به سبک قالیباف؛ بریز بپاش در هتل گرانقیمت برای حفظ ریاست؟!
  • فروردین: مالکان جدید استقلال و پرسپولیس دنبال تغییر فوری مدیریت باشگاه‌ها نباشند
  • گزارشی از آخرین تمرین تیم فوتبال ذوب‌آهن برای مصاف با نساجی با حضور اصحاب‌رسانه
  • تنگنای معیشتی کارگران در سال ۱۴۰۳/ جامعه کارگری مخالف ورود مجلس به موضوع تعیین مزد است